Computer Tablets Telefoner

Anmeldelse af HBO Nordic


HBO skulle have været ude i oktober måned sammen med Netflix og YouBio, men måtte udskyde lanceringen. I denne uge åbnede HBO Nordic endelig dørene op og jeg har fået lov til at teste det.

HBO, er det godt?

Personligt havde jeg ikke de store forventninger, og vidste kun at der ville være Game of Thrones hvilket jeg ikke ser. Jeg har talt.. der er 47 serier og 118 film. Det lyder af lidt, og det er det også, men det indhold som de tilbyder udstråler mere kvalitet end bl.a. Netflix. Der er mange gode film, og serier, både nye, som tidligere nævn Game of Thrones, men også klassikere som Back to The Future I, II, III.

HBO True BloodDesignet
Designet på deres hjemmeside er utroligt simpelt, roligt og overskueligt. Det er rigtig godt udført, og man kan hurtigt finde det man ønsker. De bruger et stort billede fra en af deres serier som baggrund, som skifter automatisk, hvilket har en god effekt. Netflix kan være svær at overskue, men det problem løser HBO Nordic meget godt – de har store lange billeder til hver serie.

Funktioner som man manger er helt klart “Senest set”, “Igang med at se” på forsiden. Funktionen findes nu, men man skal ind i “Mit HBO” for at finde det – hvilket også er en okay løsning.

Watchlist
Watchlist er sej funktion. Man kan tilføje film eller serier man ønsker at se, så at man næste gang hurtigt kan finde dem. Det er en funktion som Netflix mangler, og som man kunne ønske kom snart (instant Queue). Watchlist bliver selvfølgelig også synkroniseret mellem ens enheder.

Søgefunktion?
Med hver siden med meget indhold følger der altid en søgefunktion med. Men det mener HBO Nordic åbenbart ikke er nødvendigt. Om det er for at skjule det lille udbud af indhold eller at de mener deres design er så minemalistisk at en søgefunktion vil ødelægge designet kan der kun gisnes om. Forhåbentlig kommer den snart.


App til iOS
HBO ForsideJeg har også testet HBO’s app til iOS. Den ligner meget deres online udgave, hvilket er meget godt. Dog oplever jeg at app’en virker lidt tung – bl.a. lagger slideshowet på forsiden meget, hvilket ødelægger oplevelsen en smule.

Det har samme funktioner som online udgaven, dog er der nogle ting som bør laves om i det der er tale om en app og ikke website. Bl.a. når man ønsker at se alle serier i alfabetisk rækkefølge, får man en side med bogstaverane a-z hvor en liste som f.eks. i Musik-appen ville være at fortrække og billederne til nogle af filmene er desværre ikke i Retina og virker derfor grumsede.

En alvorlig fejl forkommer når man ser en film eller serie. Den starter desværre ikke i landscape-mode, og vælger man at zoome således at den sorte kant forsvinder fra billedet, kan man ikke zoome ud igen.

Vælger man for en kort stund at forlade appen til fordel for en sms eller lign., og vender tilbage til HBO Nordic vil filmen ikke starte igen.

Taget i betragtning at dette er første udgave af deres app, er det nok nogle fejl som bliver rettet løbende. Udover overstående virker deresapp meget godt. Jeg har set flere film i løbet af en aften uden nogen form for problemer.

Hvor kan man bruge det?
Man kan se HBO på sit Smart-TV (Samsung serie 6,7 & 8), på sin computer (Mac/Pc), igennem Flash, på iOS og Android. Desværre er der ikke nogen understøttelse til xBox, PS3 eller Wii hvilket man kan undre sig over. Det bliver nød til at komme, hvis de vil blive en ordentlig konkurrent til Netflix.

Gratis HBO 1 måned!

HBO har været fornuftige og lyttet til deres kommende kunder. Derfor hvis man tilmelder sig deres nyhedsbrev inden den 31. December, har man mulighed for at opsige sit abonnement inden den 31. Jan, uden at skulle betale noget. Det er i samme stil som Netflix.

HBO Nordics hjemmeside kan findes her

Andre HBO Nordic Anmeldelser


Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

gixmo.dk